11-01 11-02 11-03 11-04 11-05 11-06 11-07 11-08


A house is lived by very friendly family who had been living abroad recently. They requested a home environment so that they can study together with their three children. The idea is to create good scenery from the desk with hope that the children will remember the moment they spend with the family. Through some studies we decided to design a desk with 5.4 meters length facing the mountain outside. The first floor can be fully open towards the courtyard so the change of different season can be felt. Located in the northern of Kyushu Island where the climate is hot summer and cold winter. Therefore, in the middle period the windows can be fully open, while in the summer and winter, the air-tightness will keep the indoor thermal. Interior decoration is in cooperation with Raun plywood paintings and Anzel House. ASANO2-6-16-3F,KOKURAKITA-KU,KITAKYUSHU-SHI,FUKUOKA,802-0001,JAPAN Copyright@FURUMORI KOICHI ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO All right reserved.