PROJECT : 39
2017

港運倉庫Port warehouse

39_01 39_02 39_03 39_04 39_05

40年前竣工したオフィスの改修。執務空間は間仕切りを設けずに皆が一体となって仕事ができるよう心がけた。また、これまで分かれていた現場の職人とそのサポートをするスタッフが、同じ場所でランチをとることができるようにした。これからのオフィス改修はいかにして、いつのまにか設けられてきた様々な障壁を取り除くことができるか、またそうすることにより、これまでなかった新たな関係性を築くことができるかを委ねられている気がする。

A renovation project of the 40 years office building. The concept is we tried to make everyone work together without any partitions in working space. Also, the employers, craftsmen and staff who support each other in the work which were separated before can have a lunch at the same place. How we develop the future office, how we remove the various barriers that have been established before, by breaking this culture we are entrusted with the possibility of establishing new relationships we have never seen before.

E-mail:infoarch@furumori.net ASANO2-6-16-3F,KOKURAKITA-KU,KITAKYUSHU-SHI,FUKUOKA,802-0001,JAPAN Copyright@FURUMORI KOICHI ARCHITECTURAL DESIGN STUDIO All right reserved.